Universitat Rovira i Virgili

Delegada del rector de comunicació

DELEGADA DEL RECTOR DE COMUNICACIÓ

Noemi Rabassa Figueras

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n  43003-Tarragona
977 558 367
del.comunicacio(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat

Les funcions principals de la delegada del rector de Comunicació són:

Planificar les accions de comunicació i visibilitat institucional

Coordinar les accions de captació i orientació acadèmica

Enfortir la comunicació entre els diferents col·lectius, agents i entorn

Impulsar l'associació d'Alumni URV

Ha exercit diferents càrrecs a la Universitat Rovira i Virgili, entre els quals destaca el de de responsable de l'ensenyament de Ciències Empresarials (2003-2005) i  el de vice-degana (2005-2007) de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, a la vegada que coordinadora dels programes de mobilitat nacionals i internacionals de la mateixa Facultat (2003-2007). Des de 2008 al 2014 ha sigut membre del Consell de Direcció de la Facultat de Turisme i Geografia i la responsable acadèmica dels programes de Màster en Direcció i Planificació en Turisme, Màster en Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística i Màster interuniversitari en Planificació i Gestió del Turisme Enològic amb la Universitat de La Rioja.

És Doctora en Economia i Empresa per la Universitat Rovira i Virgili (2001). Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. Professora Titular d'Universitat (2011) de l'àrea de Comercialització i Investigació de mercats del Departament de Gestió d'Empreses, on imparteix diferents assignatures de la disciplina del màrqueting, investigació de mercats i comunicació, tant en les titulacions de grau com de màster de diferents ensenyaments.

Els àmbits principals de recerca i transferència són en màrqueting turístic, comunicació comercial, responsabilitat social corporativa i innovació docent, on ha publicat i participat en projectes competitius d'I+D+I del Ministeri d'Educació i Ciència com SIMULA i COMTUR2.0, i el projecte SICTUR  en el marc de SEGITUR i REDINTUR. En la vessant de transferència, cal destacar la seva participació en diferents projectes i plans estratègics de ciutat. És representant i membre de diferents comitès de selecció, comissions acadèmiques i d'avaluació. Forma part del grup de recerca RESET: "Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Ètica empresarial" en el mapa de grups de recerca de la URV.

Suport administratiu

Encarnació Sastre Garcia de la Vega

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 017
   encarna.sastre(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat