Universitat Rovira i Virgili

Delegat del rector de TIC

DELEGAT DEL RECTOR DE TIC

Roberto Giral Castillón

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 351
del.tic(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat

La missió principal del delegat del rector de TIC és impulsar la millora contínua de les tecnologies de la informació i la comunicació, prioritzant la satisfacció de l'usuari i alineant aquestes actuacions amb l'estratègia general de la Universitat. Supervisa el Servei de Recursos Informàtics i TIC i copresideix la Comissió de Comunicació i Informàtica.

Entre els anys 2000 i 2003 va ser secretari del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (DEEEA). Des d'octubre de 2012 a juliol de 2013 es va encarregar de la coordinació del programa de doctorat en enginyeria electrònica, automàtica i comunicacions de la URV i va ser coordinador del programa en tecnologies per a nanosistemes, bioenginyeria i energia, que substitueix l'anterior programa, des de juliol de 2013 a gener de 2014.

Dr. Enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (juliol de 1999) on també va obtenir els títols d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació (1991) i d'Enginyer de Telecomunicació (1994). Entre els anys 1992 i 2000 va ser professor titular d'escola universitària del DEEEA adscrit a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la URV. Des de 2000 és professor titular d'universitat del DEEEA i des de 2014 disposa de l'acreditació d'ANECA per a catedràtic d'universitat.

És membre del Grup de recerca consolidat en Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació (GAEI) on investiga en el camp de l'electrònica de potència. En particular s'interessa pel disseny i control dels convertidors commutats contínua/contínua dels busos de potència en aplicacions de l'automòbil i en sistemes distribuïts de generació d'energia elèctrica que fan servir piles de combustible o mòduls fotovoltaics. També investiga en la connexió en paral·lel de convertidors, en el control en mode de lliscament o la linealització entrada-sortida. 

Suport administratiu
 

Encarnació Sastre Garcia de la Vega
Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 016
encarna.sastre(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat