Universitat Rovira i Virgili

Secretari general

SECRETARI GENERAL

Esteve Bosch Capdevila

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 010
  secretari.general(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat

La Secretaria General és l'òrgan encarregat de protegir, custodiar i expedir els documents i els certificats dels òrgans generals de govern, llevat del Consell Social. A més, difon els acords dels òrgans de govern i és la responsable de la gestió dels convenis institucionals, de la gestió documental i de l'Arxiu i de la redacció de la memòria anual de la Universitat.

Esteve Bosch Capdevila, és des de l'any 2.009 catedràtic d'universitat de dret civil al departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV, on ha impartit docència des de l'any 1.992. Es va doctorar amb Premi Extraordinari a la URV l'any 2.000. Ha realitzat estades de recerca a Aberdeen (2.001 i 2.003) i a Oxford (2.007).

És l'investigador responsable del Grup de Recerca en Dret Patrimonial de la URV, i ha dirigit diversos projectes d'investigació a nivell estatal. Autor de més de 70 publicacions en l'àmbit del dret, entre elles més de 10 llibres. Ha obtingut diversos reconeixements en l'àmbit del dret civil català, entre ells el Premi Institut d'Estudis Catalans de Dret, el Premi Ferrer i Eguizábal concedit pel Col·legi d'Advocats de Barcelona, el Premi Miquel Casals Colldecarrera de la Fundació de Cultura Catalana, i el Premi Justifòrum d'Investigació concedit pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Ha estat vicedegà i secretari de la Facultat de Ciències Jurídiques, i director del Departament de Dret Privat, Processal i Financer des de l'any 2.007 a l'any 2.015. Ha estat el director de vàries edicions del Congrés de Dret Civil Català, i és membre de la secció d'Obligacions i Contractes de la Comissió de Catalunya.

Suport administratiu

Sandra Fortuny
Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 591
sandra.fortuny(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat