Universitat Rovira i Virgili

Vicerector de Personal Docent i Investigador

VICERECTOR DE PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR

Lluís Marsal Garví

  Edifici del Rectorat C/ de l'Escorxador, s/n  43003-Tarragona
  977 558 014
vr.pdi(ELIMINAR)@urv.cat

S'encarrega de les qüestions relacionades amb el Personal Docent i Investigador (PDI), especialment tot allò que té a veure amb les plantilles: gestió, formació i pacte de dedicació. A més, té cura dels contractes programes amb els centres i departaments de la Universitat.

Copresideix la Comissió Delegada de Recursos Humans.

Currículum

Ha estat director del programa de doctorat en Enginyeria Electrònica (2001-06) i director del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2006-14).

Es catedràtic d'universitat de Tecnologia Electrònica al Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (DEEEA) de la URV des de l'any 2009, on ha impartit assignatures de grau, postgrau i doctorat en diverses titulacions de l'ETSE. Es va llicenciar en Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona (1991) i es va doctorar a la Universitat Politècnica de Catalunya (1997). Va realitzar una estada postdoctoral d'un any a la Universitat de Waterloo, Canada (1998-99). Ha estat professor Titular d'Escola Universitària (1991) i professor Titular d'Universitat (2000), al DEEEA-URV.

Lidera el grup de recerca consolidat Nanoelectronic and Photonic Systems (NePhoS) i ha dirigit 11 tesis doctorals. Ha participat en més de 80 projectes nacionals i internacionals essent investigador principal més de 30 projectes en l'àmbit dels dispositius semiconductors optoelectrònics avançats, biosensors òptics i biomaterials. Ha publicat més de 140 articles en revistes JCR i ha presentat més de 100 comunicacions a congressos internacionals.

Ha rebut el premi d'investigador distingit per la University of South Australia i el premi ICREA Acadèmia 2014. És el president del capítol espanyol de la societat de dispositius electrònics (EDS) del IEEE i Distinguished Lecturer de la mateixa societat. Ha participat en la organització/comitè científic en diferents congressos nacionals i internacionals i és membre sènior de la societat americana d'òptica (OSA) i de la societat americana d'enginyers elèctrics i electrònics (IEEE).

Suport administratiu

Joana Garcia Adell
Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 55 8017
joana.garcia(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat