Universitat Rovira i Virgili

Vicerector transferència i innovació

VICERECTOR DE TRANSFERÈNCIA I INNOVACIÓ

Miquel Àngel Bové Sans

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003 - Tarragona
977 558 013
vr.innovacio(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat
 

Des d'aquest vicerectorat es treballa per potenciar la col·laboració entre la universitat i el teixit productiu, impulsant la transferència de coneixement i de tecnologia. Entre els seus objectius també es troba el promoure la innovació i l'emprenedoria, encarregant-se del desenvolupament dels parcs científics i tecnològics, de les relacions amb els centres tecnològics, i dels processos de difusió tecnològica.

Aquest vicerectorat és responsable del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV i de les càtedres universitat-empresa. També s'encarrega del seguiment de les relacions amb les cambres de comerç, amb les organitzacions empresarials, amb els col·legis professionals i amb les empreses. També forma part de l'Oficina Regió del Coneixement.

Currículum


Miquel Àngel Bové Sans ha desenvolupat diverses activitats de gestió universitària a la URV, amb els càrrecs acadèmics següents: degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, coordinador del Màster en Organització Industrial, a la mateixa Facultat i responsable de les Proves d'Accés a la Universitat de la URV.

Professor titular del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili, a l'àrea de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica. És doctor per la URV, amb una tesi sobre instruments econòmics per a la millora mediambiental. Es va llicenciar en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, i va cursar estudis de Postgrau a la Universitat de Barcelona.  La seva docència s'ha centrat, principalment, en l'economia del medi ambient, l'economia del sector turístic i en l'anàlisi econòmica del comportament estratègic.

És membre del Grup de Recerca en Indústria i Territori (GRIT) i del Grup de Recerca en Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Ètica Empresarial (RESET). En recerca, els seus àmbits de treball són els mecanismes econòmics de millora de la qualitat del medi ambient, les polítiques de desenvolupament del sector turístic, el desenvolupament regional i els sistemes d'innovació, així com les estratègies d'aprenentatge actiu en el marc de la innovació docent.

Suport administratiu

Imma Bonet
Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 015
​ imma.bonet(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat