Universitat Rovira i Virgili

Vicerector d'universitat i societat

VICERECTOR D'UNIVERSITAT I SOCIETAT

 Jordi Tous Pallarès

Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 011
vr.societat(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat

El Vicerectorat d'Universitat i Societat s'encarrega de fomentar i gestionar les relacions de la URV amb altres institucions universitàries, administracions públiques i empreses.

Són de la seva competència les càtedres universitat-societat, les activitats d'extensió universitària, el campus extens i les antenes del coneixement, l'associació d'exalumnes i amics de la URV, el voluntariat i la cooperació, i el Programa d'aprenentatge-servei (col·laboració amb Vicerectorat de Docència, Estudiants i Comunitat Universitària).


Alhora vetlla per seguir la política d'igualtat, fa el seguiment del Pla estratègic de 3ª missió i organitza la Universitat d'Estiu, les accions de captació d'estudiants, orientació i borsa de treball.

Currículum

Professor universitari des de l'any 1991, quan s'incorpora com a Ajudant al departament de Metodologia de la Universitat de Barcelona (Divisió VII). L'any 1992 passa a ser Professor titular interí de l'àrea de coneixement de Psicologia Social i del Treball a la Universitat Rovira i Virgili (URV). L'any 1995 passa a ser funcionari com a Professor titular d'escola universitària de la URV i l'any 2001 promociona a Professor titular d'universitat de la URV. Així mateix, és  professor visitant de la Universitat de Barcelona i professor convidat a la Universitat Miguel Hernández, la Universitat de Lleida i la Universitat de Guadalajara- CUCS (Mèxic).

Des de juny de 2014 és vicerector d'Universitat i Societat a la Universitat Rovira i Virgili. Ha estat vice-degà i degà de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili des de l'any 2010 fins al 2014. Ha coordinat el Màster Oficial per a la Formació del Professorat de Secundària. Des de l'any 1997 dirigeix els títols d'Especialista i Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans que ofereix la Fundació Universitat Rovira i Virgili, del qual s'han fet 18 edicions.

Forma part del grup de recerca METODOLO, adscrit al Centre de Recerca en Avaluació i Mesura de la Conducta (CRAMC), reconegut i finançat per la Universitat Rovira i Virgili des de l'any 2006.

La trajectòria científica s'ha centrat en tres àmbits: els projectes finançats competitius relacionats amb la construcció d'instruments psicomètrics, els projectes i contractes per delimitar l'abast de l'absentisme laboral en el sector serveis i els programes de valorització del coneixement R+D+I per a la transferència de millores en la gestió de la qualitat de vida laboral. Pel que fa al primer àmbit, ha participat en la construcció d'instruments per a l'avaluació de la impulsivitat, per a la mesura de la personalitat i per a la mesura del clima psicosocial, la integritat en el treball i els valors en el treball.

Col·legiat pel Col·legi Professional de Psicòlegs de Catalunya (COPC) amb el núm. 5787 i  acreditat com a Psicòleg General Sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Des de l'any 2010 i fins el 2014, vocal electe a la Junta de Govern del Col·legi Professional de Psicòlegs de Catalunya (COPC) on forma part de la secció professional de psicòleg del treball, organitzacions i recursos humans, i de la secció de psicologia jurídica-forense.

Suport administratiu

  Joana Garcia Adell 
Edifici del Rectorat, C/ de l'Escorxador, s/n 43003-Tarragona
977 558 017
joana.garcia(ELIMINAR)(ELIMINAR)@urv.cat